Tuesday, April 28, 2020

Hoe De Mcafee Antivirus Vanaf Cd Te Installeren ?

McAfee-antivirus fungeert als bewaker van de pc van de gebruiker en beschermt het systeem tegen virussen. De McAfee-antivirus kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het kan op de systemen worden geïnstalleerd om het virus te verwijderen en het kan op de website worden geïnstalleerd om de webbedreigingen zoals Trojaanse paarden, webworms en verschillende andere malware te blokkeren.

U kunt de McAfee-antivirus installeren vanaf internet of rechtstreeks vanaf de cd. Hier biedt McAfee ondersteuning Belgie hun gebruikers de procedure om de software via cd te installeren. Als er een probleem is bij het installeren van de software via cd, kunnen de gebruikers contact opnemen met het Mcafee klantenservice. Ze lossen uw problemen snel op.

Installeer Mcafee Antivirus Via Cd

Haal allereerst de originele cd van de antivirus van het vertrouwde en geautoriseerde McAfee-computercentrum. Voordat gebruikers de software installeren, moeten ze ervoor zorgen dat er geen ander programma op uw systeem is geïnstalleerd. Als er een ander programma is geïnstalleerd, verwijder het dan snel om het nieuwe te installeren.

Dit is nodig omdat het tegelijkertijd uitvoeren van twee antivirussen problemen kan veroorzaken voor de gebruikers. Nadat u de eerder geïnstalleerde software hebt verwijderd, plaatst u de cd in uw computer en wacht u tot de Vensters met McAfee beveiligingsinstellingen verschijnen.

Als het installatievenster zichtbaar is, klik dan op de knop "Volgende" en als het installatievenster niet verschijnt, ga dan naar "Deze computer" in Windows 7. Dubbelklik nu op het pictogram van het cd-station. Klik nu op de knop "Volgende" en klik ten slotte op de knop "accepteren", de optie voor licentieovereenkomst, en klik daarna op de knop "OK" of "Volgende".



De gebruikers moeten mogelijk nog een paar keer op de knop "Volgende" klikken totdat u de knop "Installeren" ziet. Klik op de knop "Installeren" en als er een optie "Nu bijwerken" aanwezig is, klik er dan op om de nieuwste versie te krijgen. Klik ten slotte op de knop Voltooien. Nadat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op en geniet u van de McAfee security.

Voor meer informatie en oplossing voor elk ander probleem kunnen de gebruikers contact opnemen met McAfee klantenservice telefoonnummer +32-28086866.